Saturday, September 25, 2010

PERUBAHAN JADUAL WAKTU SGDK 4042 PENGAJARAN MIKRO DAN MAKRO

Berikut adalah jadual baru SGDK 4042 Pengajaran Mikro dan Makro kerana jadual lama bertembung dengan cuti Hari Raya Haji.


1. Jumaat 05 Nov. 2010
2. Jumaat 26 Nov. 2010
3. Sabtu 27 Nov. 2010
4. Jumaat 03 Dis. 2010
5. Sabtu 04 Dis. 2010
6. Jumaat 10 Dis. 2010
7. Sabtu 11 Dis. 2010

Jam : 08.00 pagi hingga 04.30 petang

14 comments:

NurulHuda Mohd Adanan said...

salam.... nak tanya kenapa tarikh 5, 12, 13 nov xde klas....kalau tarikh tersebut diadakan kelas, cepatla sikit jangka masa utk SGDK 4042 abis...
tlg rujuk semula yea!!!

zulhabrinarifin said...

ha'ah..betoi tu...kn kiter dh cuti sek...bley mari klas..cepat la abis...

Noor Laila Kasmawati bt. Muhammad Zain said...

oppssss....5 nov tu ada kelas kan? tp naper 5 nov tu single je? 6 nov (sabtu) mmg tak dok kelas ke?

NurulHuda Mohd Adanan said...

maaf tersalah taip....tarikh 6, 12, 13 nov
tlg rujuk semula yea!!!

Muhamad Abdul Rahman 202110 said...

confius 100x

try tgk balik jadual ari tu...

x silap kuliah mikro makro hanya 2 minggu je... x de exam.

apapun fendi...explain Jumaat nie.

p/s: kesian kat member2 yg baru kawin...nak honey moon

Mohd Fikry 202168 said...

sy pun cnfius jgk..kne xplain balik ni....raya haji bile? takkan hampir sebulan cuti raya haji..ke ada y g haji ni..

Noor Hazella Bt Mohd Nor 202084 said...

knp tk kekalkan jadual lama??? dh byk prancangan dbuat..mtk kaji smula kputusan jdual br...

noor hasnani (202093) said...

betul tu...sy rasa jadual lama lebih sesuai. mcm2 planning dah dibuat. mintak kekal kan jgk jadual lama.

marzila.mdyunus said...

apa ni slalu berubah last minute. kami dah ada prancangan masing2. tolonglah dengar suara majoriti. ramai lg yang tak tahu pasal ni n ramai jgk yg x stuju. tolonglah jangan ganggu cuti kami.

zuriah said...

betul-betul.....asyik berubah jer jadual.

Muhamad Abdul Rahman 202110 said...

emm...

jadual asalnya pd 12 dn 13 nov(minggu 1), dan 19 dn 20 nov(minggu 2).

ari raya jatuh pd 17 nov...maka 19 nov ari raya ke-3.

kesimpulannya...kelas sepatutnya diawalkan seminggu sahaja tanpa perlu melalui bulan disember iaitu 5,6 nov(minggu 1) dan 12,13 nov(minggu 2)

persoalan sekarang???
kenapa kelas jadi 4 minggu dan kenapa selang 2 minggu selepas 5 nov?

jangan biarkan peristiwa 'kontroversi BIG' berulang....

Nurul Adilah Che Cob 202131 said...

bukan yg nak honeymoon jer.. yg nak kawin masa tarikh tu pun ada... :-(

Muhamad Abdul Rahman 202110 said...

satu penjelasan...

bahawasanya perubahan tarikh tersebut telah dilakukan di atas beberapa sebab2 tertentu...

Pertama, tempoh 2 minggu kuliah dilihat agak terhad dan kurang sesuai bagi pelajar2 kohot 2 membuat MIKRO Teaching.
Maka tempoh itu telah dilanjutkan selaras dengan bilangan jam kredit pengajian.

Kedua, selang 2 minggu selepas 5 Nov adalah bagi memberikan tempoh untuk pelajar2 membuat persiapan yang paling baik untuk MIKRO Teaching tersebut.

Walau bagaimanapun, Dr Zailani sedang mengemaskini jadual dengan kaedah terbaik...agar tidak membebankan kita semua insyaAllah.

Bagi pelajar2 yang 'bermasalah' dengan jadual baru nanti...perkara ini boleh dibawa berbincang dengan DR.

sekian :)

=makluman ini ana dapat sendiri dari Dr Zailani dan dapat laluan dari Ust Fendi untuk maklum kat blog nie...

ila liqa...

MURNIMUSTAPHA said...

jadual ketika cuti ni dah disusun baik bila ada perubahan terpaksa susun semula