Thursday, July 8, 2010

Latihan Mengajar (Kohot 1)









































Salam,

Foto yang sempat dirakam semasa rakan-rakan anda (kohor 1) sedang mengajar di dalam kelas. Rancangan Latihan Mengajar (RLM) kohot 1 akan tamat pada 15 Julai 2010.


Anda di kohot 2 dan bersedia untuk RLM?

9 comments:

Nur Jannah said...

Naper blog kita dah lama menyepi...tiada brita terkini???...

Hasnan Hassan said...

Nur Jannah,

Buat masa ini blog "myclassyik" di kendalikan oleh Penghulu kohot 2.

Saya akan mengambil alih semula bila anda semua menjalani Latihan Mengajar nanti?

Muhamad Abdul Rahman 202110 said...

sekolah mana en hasnan observe?

insyaAllah kami sedia

NurulHuda Mohd Adanan (202112) said...

insyaallah.... tapi betul ke untuk kohot 2 pihak pentadbiran sekolah yang akn observe kami....

Hasnan Hassan said...

NurulhHuda,

Setakat ini belum ada maklumat lagi. Mungkin, bila ada mesyuarat RLM nanti saya akan beritahu.

Bagus juga cadangan tu kan!

Muhamad Abdul Rahman 202110 said...

ok cadangan tu...

mungkin boleh bahagi 2 peringkat, satu melibatkan pentadbiran sekolah dan satu UUM.

tapi kalo UUM nak save bajet, bg kat sekolah je...

sekadar cadangan,

mana tau info nie?

Mohd Shafawi said...

Hebat nampaknya rakan-rakan kita pelajar kohot 1 tengah LM. Kohot 2 tentu lagi hebat, kan? Insya Allah.

Sity Aizah Bt Aznan said...

Betul tu , nampak macam hebat student kohot 1 wat LM..

Aniz Rafiza binti Zakaria said...

salam en.Nan....ada pertanyaan sikit ni.Sekiranya berlaku pertukaran sekolah sewaktu RLM berlangsung, camna dgn RLM ni?boleh disambung ke sekolah baru or kena buat semula di sekolah baru?