Thursday, May 27, 2010

Peperiksaan Akhir

Salam,

Selamat menduduki peperiksaan akhir semester.
Semoga berjaya dengan cemerlang.


Hasnan Hassan

*Ust. A. Rahman- saya 'open to all' untuk komen.
Kalau tak boleh lagi, kita cuba selesaikan esok.

6 comments:

Hasnan Hassan said...

Ujian 111

Muhamad Abdul Rahman 202110 said...

test

Muhamad Abdul Rahman 202110 said...

Assalamualaikum...

Terima kasih en Hasnan, maafkan kami semua kerana 'terpaksa' susahkan en Nan.

PESANAN BUAT SEMUA SAHABAT,CIKGU,USTAZ USTAZAH DAN ANONYMOUS.

mulai saat ini saya tak nak lagi ada yg bagi komen PROVOKASI atau menyidir sesiapa lagi,
dalam seminggu dua lalu en Hasnan perlu tutup ruang komen kerana ada HAMBA2 ALLAH yg agak 'tertekan' lantas menjadikan medan ini sebagai tempat 'melepaskan' geram.

saya akui turut 'terpengaruh', tapi yang lebih TERUK lagi adalah yang 'membaling batu sembunyi tangan'.

saya rasa tujuan utama en Hasnan tutup ruang komen kerana ada 'Anonymous'(cuba rujuk post en Hasnan di bawah).
sebab en Hasnan keliru, samada guru kohot 2 atau satu atau orang 'luar' yg bagi komen.

kesimpulannya.....pakat beristighfar semua.
dan JANGAN GUNA ANONYMOUS LAGI!!!

p/s: Cg Hafizah...kalo baca komen nie, tolong datang minta maaf dengan saya personally selepas atau sebelum exam dan tulis statement maaf secara terbuka dalam komen atau blog ini.
this is between u and me, you said you 'pay'.

Jazakallah...

hazlinaomar said...

sahabat2 semua..sabar je la...mana ada hidup atas muka bumi Allah ni yag tidak lepas drpd dugaan.mungkin ia satu ujian dlam menilai sejauh mana matang dan sabarnya kita dlam menangani masalah dan rintangan.ingatlah bhw setiap masalah dan rintangan adalah untuk menginsafkan kita bukan untuk dijadikan isu yang menyerabutkan. terlajak perahu blh diundur, terlajak kata beginilah jadinya....ambil iktibar, dan saya amat berharap moga ukhwah kita dpt dikukuhkan kembali

hazlinaomar said...

kpd en. hasnan pula, saya minta maaf bagi pihak kohot 2 ini di atas kekecohan yang tak sepatutnya berlaku...mungkin berlaku silap paham...saya tak berpeluang mencelah hari tu sbb internet down,bila dpt peluang, en nan dah block ruangan tu.saya sekali lagi minta maaf byk2. malu jugak saya perkara ni berlaku....

JAW said...

perghhhh..........

gud luck..........

slemat hari raya.... ( errr anti klimaks)