Tuesday, March 9, 2010

Taklimat Khas

TERKINI

Dimaklumkan bahawa satu taklimat khas untuk pelajar Kohot 2 Diploma Pendidikan UUM akan diadakan seperti berikut :

Tarikh : 20 Mac 2010
Hari : Sabtu
Jam : 9.00 pagi
Tempat : Kompleks PURNAMA

Taklmat ini akan dikendalkanoleh pihak Persatuan Guru- Guru Agama Sekolah Bantuan Kerajaan (PGASBK)

Mohon kerjasama semua pelajar untuk menghadiri pertemuan tersebut.

Sekian, terima kasih.

(Sumber : Blog Ustaz Mohd. Efendy - http://dpyik.blogspot.com)

32 comments:

cherahmah73 said...

Terima kasih atas info terkini. Kalu en. Nan tak haba', cek tak tau..sbbnya cek tak buka blog penghulu..

H. Hasnan said...

Cherahmah73,

Syabas, sekarang dah selalu buka dan komen dalam blog. Ada peningkatan hebat.

Imi bemakana sikap terhadap ICT bertambah positif.

Gunakan komputer sepenuhnya bukan hanya sebagai ganti typewriter.

Syukran Jazillah.

azma said...

Salam,en.nan...Trima kasih kerana bagi tahu tentang perkara ini...

Shahrina Sha'ari (202251) said...

salam...

apa khabar c nan? dah lama saya x berkesempatan untuk buka blog..x tahu cerita terkini. apa2 pun terima kasih atas maklumat ini.

Munirah Binti Embong said...

Dah terbiasa buka blog myclassyik untuk dapatkan info... hampir setiap hari...kadang-kadang biarkan je paparan dia kat pc ni... memang saya jarang shut down pc.. sebab tu kalau En.Nan nampak saya tengah online di chatroll tapi sebenarnya saya takde pun kat pc... kalau dah ditutup nanti mesti agak janggal bila blog ni tak dibuka... lepas ni kena biasakan diri bukak blog penghulu la pulak... anyway thanx banyak atas info terbaru ni...

NurulHuda Mohd Adanan (202112) said...

time kasih en nan ats infor yang diberi

Salam Ukhuwwah... said...

salam en hasnan...

terima kasih atas makluman tersebut. nak masuk semester baru ni...kena cari modal pulak la nak buat bayaran belajar...hutang dulu pun tak terbayar lagi...huhu...

nor asima said...

Alhamdulillah...
penat nya baru lepas jaga pelajar exam.Terima kasih sangat2, kalau en Nan tak bagitau. Tak tau ni... bila lah nak biasakan dgn blog penghulu pula.. kena balik Kelantan awal ni..rasanya inilah post komen saya terakhir dlm blog ni sebelum submit tugasan manual.Nak fokus kerja lain pulak. Anyway thanks a lot. Terima kasih yang "teramat paling"(Maahadian mesti ingat memori Papali bila baca dlm inverted comma ni.)

azie75 said...

salam...

Syukran Jazilan atas makluman. semoga Allah memberkati jasa en. nan sepanjang pengajian kami.

Nor Haida Md Rufiah said...

salam...

terima kasih atas info tersebut...insyaalah saya akan hadiri taklimat pada hari itu...

zuriah said...

salam............
Terima kasih en.nan kerana bagi info pada kami.

Mohd efendy Bin Hj.Daud said...

Assalamualaikum En Nan dan rakan-rakan sekalian,

Rasa sedih dan pilu pulak bila blog yang paling kita sayangi ini nak dikuburkan.....apa kata kalau kita mintak En Nan kekalkan aje Blog ini sebagai wadah untuk kita berinteraksi sesama kita.....

apapun saya akan cuba jadikan blog saya sebagai salah satu medium untuk menyampaikan maklumat terkini kepada rakan-rakan semua.

Dikesempatan ini juga saya ingin mengucapkan selamat menunaikan umrah buat Fiza Nardin...dan didoakan semoga Fiza mendapat ketenangan serta rahmat dari Ilahi...semasa di Mekah nanti

jangan lupa untuk doakan kami semua dapat A untuk semua matapelajaran....

Selamat maju jaya...dan semoga Ukhuwwah kekal abadi selamanya...

Munirah Binti Embong said...

Owh.. fiza nak gi mekah ke.. bestnyer.. jangan lupa doakan kami ye.. selamat menunaikan umrah....

.: norsyida_hasim (202097) SMU(A) Tarbiah Mardhiah Panchor Kemumin, Kota Bharu, Kelantan :. said...

salam..
haah la e.nan, i agree wit ust Fendi...hehe
On kn aje blog e.nan...

Nor Marni Bt Mohd Khalid said...

saya juga bersetuju dgn cdgn ustz fendi..semoga ukhwah kita sentiasa terjalin meskipun melalui blog ini

Norzihar Wan Mustapha said...

salam...
thank u di atas informatn 2.saya stuju apa yg Ustaz Fendi katakan. Semoga kita sentiasa mendapat informatn terkini walaupn dimana kita berada.

mohd khairulnaim bin abd majed (202278) said...

terima kasih atas maklumat taklimat ni.

zulhabrinarifin said...

salam...saya setuju sgt ngan penghulu kita supaya kekalkan jer blog ni....sayang ler kalau ditutup..dh x boley smbang ngan en nan...kalau tutup tentu susah nk dpt th ttg citer2 en nan...emel susah nk antar...not user-frenly.....

azyra said...

saya pun setuju blog ini dikekalkan,terima kasih atas maklumat yang diberi.............

Norzaimah Binti Semsudin said...

saya pun setuju dengan penghulu kita...if dikekalkan blog ni kita akan terus keep in touch!harap en nan pertmbangkan...n for fiza,moga selamat segalanya...AAAmin...for all members see u on 20th March 2010..

Nurul Jalal said...

kebanyakan kawan2 minta cik nan tidak menutup blog ni. dapat kami jadikan platform untuk terus berhubung ngan cik nan dan sesama kita. Nak tanya sikit, taklimat 20 mac ker 30 mac? dlm chart rool c nan tulis 30 mac?

H. Hasnan said...

Nurul Jalal - maaf kalau silap.

Sila check blog Penghulu

H. Hasnan said...

Nurul Jalal - sebenarnya 20 Mac 2010 seperti di tulis di blog.

Ada kesilapan di chat. Terima kasih kerana mengutarakan perkara ini.

Zuariah Yunus (202074) SMU (A) TARBIAH MARDHIAH PANCHOR said...

tma kasih en.nan atas info ini... insyaallah saya akan menghadirkan diri...

norlida ibrahim (202150) said...

terima kasih dari saya juga...banyak info yang kami dapat dari blog ni..dan insyaallah saya akan menghadirkan diri pada 20 mac nanti...

Ct-HaLwaNi (202163) said...

thanks en.nan..
insyaAllah sy akan hadir..

Nurul Adilah Che Cob 202131 said...

makin lama makin ramai lak masuk komen blog myclassyik ni. masa awal2 dulu x ramai sangat kan,en.nan? maknanya depa ni dah semakin celik it la kan.. tq en. nan atas tunjuk ajar selama ni... tq. - adienur -

SEROJA PAGI said...

salam...
trima kasih atas info ini, insya'Allah saya akan g.

H. Hasnan said...

Nurul Adilah,

Makin nak tutup makin ramai pulak yang terlibat memberi komen.

Mungkin sekarang ini musim cuti dan juga dah semakin mahir ICT.

Selamat berblog.

siti norfadelah said...

Betul tu En.nan..cuti macam ni lah baru ader kesempatan skit...

apa pun saya mengambil kesempatan ini nk ucapkan tima kasih byk2 pada en.nan..

mula2 wat blog dulu...bukan main susah rasanya...tension pn ader..tp lama kelamaan baru nampak kebaikkanya..tima kasih skali lg...

Che Khairuleffendi bin Che Kamaruzaman said...

salam untuk semua.

insya Allah, sama2lah kita hadir untuk mendapat maklumat terkini.

SURIYANI HAMZAH said...

Salam untuk semua ...

Terima kasih byk2 En. Hasnan kerana sudi berkongsi ilmu dengan kami semua.

insya Allah, sama2lah kita hadir ke taklimat itu nanti.