Monday, March 1, 2010

Senario Semasa Final

Salam,

Koleksi foto semasa final.

video

26 comments:

ROSMAINI BINTI MOHAMAD said...

seronok tengok suasana ms exam baru2 ni.....dlm gambar, muka confident je blh jwb.. tp...sebenarnya...hehe..

trma kasihla en nan coz bagi tanda kenangan utk kmi semua...

Hasnan Hassan said...

Rosmaini,

Blog ini akan ditutup dalam masa terdekat.

Lepas tu blog Penghulu Ust.Efendy pulak akan aktif.

fahmi el-shubrowi said...

salam...mujur gambar kawe ado jgok...duk jauh pon nampok 'nur'...nur baju la hehehe

Cikgu Abd Rahman said...

moga dengan usaha bersungguh2 ini akan membuahkan hasil yang membanggakan...amin.

selamat bercuti :)

noor zalena mat zali(202111) said...

salam...en nan, saya memang suka sangat lagu dikir ni....matching ngan gambar.semua nampak bersungguh je jawab soalan .confident je nampak..tq En. nan ...jasamu dikenang

ibnu umar said...

akum En.Hasna,nak tutup dah blog? maksud En.Hasnan blog kitaorang semua ke? Atau blog En.Hasnan saja? jgnla tutup lagi,banyak lagi saya tak renovate..

adienur said...

salam,en.nan. Alhamdulillah,saya ikut arahan yg en.nan bagi untuk adakan balik saya punya ruangan komen, slps tergendala banyak hari juga, dek kerana terlalu obses nak tgk blog cantik2 mcm org lain. last2 x leh komen lak. tp now, ok dah. tp sy x brani dah nak tukar saya punya background tu... takut muncul masalah lebih teruk last2 minit nak anta ni.. terima kasih byk2...tanya org lain pun x tahu hari tu.. apapun, terima kasih daun keladi, lain kali nak minta tolong lagi.hehhe... wassalam.

Sity Aizah Bt Aznan said...

Salam en. Hasnan...Apa khabar? ...Eh, ada gambar ambo la..Seronok tengok gambar dan video tu..Terima kasih.

Norsyida Hasim said...

salam...
yg pntg jwb sume soklan...
btl salah lain kire..
e.nan, soalan 16 mmg kompom sy tgl kosong hehe

zulhabrinarifin said...

salam....hmmm...cantik gambar yg en nan ambik...
x penah lg mase peksa ore amik gmbar...
anyway..tq en nan.

malikiramli said...

Salam En Nan....
Kalu nak kira banyak benda dalam ati ni yang nak diluahkan, tapi biasalah org llaki payah ckit..apapun maaf krn priksa baru ni banyak yang saya tak dapat jwb, tapi kami tau En Nan akan tolong kami semua. Tima kasih untuk segala ilmu yang telah En Nan berikan kepada kami, kami telah maju selangkah kedepan.......

Muhammad Azzam said...

luahkan je la us ki..

Arwa Dina Ghazali said...

lagu best+gmbr cntik...

Anonymous said...

Ibnu Omar,

Hanya blog 'myclassyik' sahaja akan ditutup.

Blog peribadi anda berfungsi seperti biasa dan anda bukan update bila-bila masa.

Selamat berblog berpanjangan.

Hasnan
(Guna komputer org lain)

:: norsyida_hasim 202097 :: said...

salam,
ust maliki, xbaik d simpan d dalam hati... heheh

ArisFarizal said...

minta jasa baik en hasnan..minta send foto ni kat email saya..boleh tak?? boleh lee... arisuum@gmail.com..
nak tunjuk kat anak cucu nanti.. kalu boleh, foto kat kuliah nak jgk..

shahida said...

relax us ki...maju gapo?maju ke depan ko?buke demo sore..kito serupa,,

Hasnan Hassan said...

ArisFarizal,

Saya beri CD yang ada semua foto nanti

Tapi foto masa kuliah kat coconut village pinta sama saudara JAW.

Hasnan Hassan said...

Malikiramli,

Mungkin saudari nursyida_hasim_202097 boleh jadi pendengar dan tukang kauselor yg baik.

Katanya tak baik di simpan di ati.

Hasnan Hassan said...

Salam,

Pasal gambar - saya ambil dari pentas dewan peperiksaan supaya tidak menggangu calon jawab peperiksaan.

Ada kalanya sudut tertentu tak dapat ambil gambar sebab kepala dan juga badan calon jadi halangan. Yng kedua tak boleh pulak guba flash - lagi menggangu.

Barisan tengah sukar nak ambil gambar kecuali yang di depan.

Minta maaf lah kepada yang tak ada gambar.

Cik Mek Molek yang pakai tudung orange tu duduk di depan pentas. Tapi masa kat Duyung tak nampak pun?

:: norsyida_hasim 202097 :: said...

xde la smpi jd tukang kaunselor y baik e.nan, mybe i can b a good listener heheh

Shahrina Sha'ari (202251) said...

memang betul tu cik nan, cik norsyida ni boleh jadi pendengar yang baik..hu2, jgn suruh org lain yang dgr die gelak sudah, mau pecah dunia!!!!

tapi en nan, saya memang frust tahap menggiler ni dengan jawapan exam ari tu, harapnye xde la sampai kene repeat coz saya memang sangat2la x pakar untuk mengingat fakta2 IT ngan komputer ni...

bertambah frust ble tgk rakan2 yang lain khusyu' hbs jawap exam dlm video ni.

Munirah Binti Embong said...

En.Nan, saya berjuang hingga minit terakhir even ramai kawan-kawan dah keluar dewan... jawap jugak until xde ruang kosong dah yang tertinggal kat kertas soalan... hopefully berbaloi... thanx for everyting...

norlailey said...

suka tengok gambar senario semasa final. saya pada mulanya memang sukar terima sujek ni, tp hasil tunjuk ajar en nan dan kawan2. alhamdulilah....betul kata en nan benda yang kita tak tau kalau tak cuba tak akan dapat.bila cuba banyk kali baru dapat hasil dan tau macam mana nak buat.

Nor Marni Bt Mohd Khalid said...

kenangan exam final kita bersama..
terima kasih en nan sebab sudi buat video untuk tatapan kita semua:)

SURIYANI HAMZAH said...

Semoga kita mendapat keputusan yang baik.

amin ya rabb.