Monday, March 1, 2010

Sembang Corner 8

Salam,

Sila gunakan ruang 'Sembang Corner 8' ini untuk berkongsi pertanyaan/pendapat anda.











.
Koleksi foto semasa final

36 comments:

ROSMAINI BINTI MOHAMAD said...

aduhai..mencbar tul soalan sabtu lepas...tp yg pasti soalan esei je yg ok.boleh buat. soalan struktur?...hmmmh... byk yg auta...hehe

sori en nan, tu je yg trmampu saya buat...IT tk brp reti! since bljr ngn en nan ni la, byk yg saya tahu.

Rafikah Abdul Rahman said...

lihatlah kami jawab ngan susah pyh nya..berkerut seribu..huhu

Rafikah Abdul Rahman said...
This comment has been removed by the author.
hazlinaomar said...

A'kum En.nan, kelas pun dah abis. harap en.nan tak lupakan group kami nih yang pening-pening lalat. saya pun tak tau nak komen apa pasal soalan periksa baru ni....hu..hu..hu...entahlah... berapa sen tak tau la dapat. soalan mencabar sgt!!tak larat nak kerut dahi dah...harap en.nan consider la markah kepada kami yang baru saja celik IT nih.anyway thanks alot....

niknorma said...

assalamualaikum.

En.nan saya nak tanya tentang tugasan terakhir yang en. nan suruh. saya confius la nak buat apa dan apa yang en.nan nak. tarikh tutup pada 7 hb. mac kan?

Hasnan Hassan said...

Hazlina - Barang yg lepas jgn. dikenang. "Enjoy your weekends till end of March".

Hasnan Hassan said...

Ikah - Bukan shj berkerut seribu tapi tangan kiri pun terbuka. Ada apa kat jari? Cuba lihat foto.

IRMANIZA IBRAHIM said...

salam...bila tengok gambar terkenang semasa menjawab soalan. ada hikmah juga ye kita kena buat blog ni. at least dapat la sembang-sembang di alam maya ni, nak sembang di alam nyata tak sempat.

rosmawaty mamat said...

salam... selepas ni kita dapat jumpa lagi tak ngan en.nan? tak sempat nak jumpa ucapkan time kasih dan mintak maaf. Saya mintak maaf byk2 jika en.nan ada terkecik hati dengan kohort kami yang serba kekurangan dari segi IT dan disiplin. time kasih n jumpe lagi

Hasnan Hassan said...

Rosmawaty,

Bicara dlm blog pun dah dikira satu komunikasi.

Nak tanya sikit. Anak-anak mana dah letak kat blog peribadi tapi mana dia abe mama. Kot-kot kenal!

Kursus ini hanya satu pengenalan. Permulaannya ialah penggunaan ataupun sikap terhadap ICT anda selepas kursus ini.

adlifadhly said...

cik nan, ramai yang tak berkesempatan faham asigmnent terakhir. lagipun last kelas ramai yang tengah kalut print asignment. saya tak tahu nak buat macamana asimen terakhir tu. tanya lebih 30 orang kawan2 semua tak tahu nak buat

Mohd Aifiezul said...

salam, en.nan...maaflah en.nan, tak sempat nak jumpa dengan en. nan pd hari exam nk minta halalkan ilmu yang diberi..kebetulan sibuk sikit...saya dan isteri minta maaf banyak2 kiranya ada salah dan silap yang zahir mahupun tidak...

Mohd Aifiezul said...

En.nan, blog saya dan isteri ada masalah...tak boleh nak post komen...saya baru je prasan bila kawan bagitau tadi...katanya, bila nk komen, tak boleh...satu lagi masalah ialah blog kami tak boleh nak paparkan gambar pada 'about me'...

Mathny (202152) said...

A'kum...En.Nan kata blog ni akan ditutup dalam masa yang terdekat ni...so..saya nak tau tarikh dan waktu ia akan ditutup...

azizawati said...

askum,.. en nan,
sempatnya en nan ambik gambar. tak perasan la pulak bila en nan ambik gambar..kusyuk jawab soalan yang susah sgt tu...

noor zalena mat zali(202111) said...

betul 2 En nan..benda yang lepas jangan dikenang...tapi kalu dok mai-mai dalam fikiran camno. apapun lega rasonyo..lepas exam...lepas ni confirm sy akan terus apply It yg belaja'.sbb dah ada broadband. tq en nan...

Farisha and Afzan said...

insya'allha akan berterusan pelajari IT. Tak susah, cuma perlukan sedikit usaha.

nor asima said...

Salam
sudi-sudilah lawati blog saya.bagi cikgu yang mengajar form 4 form 5 boleh la lawati laman web yang sediakan koleksi soalan. alamat blog saya,


http://banksoalandpyik2.blogspot.com/

nor asima said...

Salam, en Nan macam mana dah nak buat blog record dalam tugasan yang perlu submit melalui attachment tu?

murnimustapha said...

Salam, En. Nan sy br je boleh ulas komemn dalam blog ni sbb laptop sy br je dinaiktaraf boleh la buat capaian seperti org lain juga. Masa exam hr tu memang pening sebab byak soalan tentang ICT kurang difahami walaupun selalu guna hanya untuk menaip sahaja tak reti nak guna ict dengan lebih mendalam lagi.......

Salam Ukhuwwah said...

salam...betul kata murni tu...kita ni pandai taip aje...tak reti langsung nak guna ict...tapi tak boleh nak salahkan orang lain...diri kita sendiri yang buta it....satu lagi kena confident bila nak buat sesuatu ...hehe

Hasnan Hassan said...

Ukhuwwah,

Blog anda tidak ada nama dan no, matrik. Sila uruskan SEGERA!!

Muhammad Azzam said...

gambar saya xnmpk kes kusyuk sangat jwb..

Arwa Dina Ghazali said...

soalan xtersangka2..harap2 ada markah jgk...

:: norsyida_hasim 202097 :: said...

sangkanye lain,
kuarnye lain ek Dina? heheh

Mohd Shafawi said...

En Nan, lepas blog My ClassYIK ni ditutup, tak dibuka balik ke lepas tu ? Kalau ditutup terus, sedihnya. Banyak kenangan dgn En Nan dan kawan-kawan.

H. Hasnan said...

Mohd Shafawi,

Blog 'myclassyik' ditutup kerana kuliah anda semua dengan saya dah tamat.

Semester depan pensyarah lain dan konten pun lain.

Mungkin blog Penghulu Efendy akan menjadi blog yg menyampaikan maklumat pd anda semua.

Manafaatkanlah ilmu blog yang kita telah/akan berkongsi bersama.

Peribahasa Melayu mengatakan "Patah tumbuh hilang berganti". Kenangan tetap tinggal kenangan.

shahida said...

saya ni abih senyum dah,xdok pn gambar saya...

Lokmanul Hakim Bin Yusoff said...

En Nan, kenapa ye, dekat follower gambar saya tak keluar tapi dekat blog saya ada gambar.

SEROJA PAGI said...

salam En Nan...
Bila balik rmh tgk balik nota, semua jawapan struktur saya mcm pelik je.. tp kalau esai mungkin ok kut...apa pun dalam subjek ni saya byk blajar walaupun byk masalah dlm blog sy. skg ni pun blog sy x blh nak update. sungguh sedih.

SEROJA PAGI said...

En Nan kenapala keluar gambar ni lak? kenapa x keluar gambar saya? gambar ni sy buat dalam MUHASABAH DIRI.hairan....hairan..
EN NAN.. email saya dah boleh guna dah.

Hasnan Hassan said...

Shahida,

Kedudukan anda dalam dewan peperiksaan tak mengizinkan gambar di ambil kot.

Lain kali datang duduk kat depan kelas.

Hasnan Hassan said...

Lokmananul Hakin,

Dapat laporan blog kena tulis dapat letak gambar di follower.

Semua ada 206 pelajar tapi folower hanya ada 201 sahaja. 5 lagi tak dapat dikesan.

Hasnan Hassan said...

Seroja Pagi,

Saya pun hairan kenapa anda letak gambar tu! Ingat nak tunjuk satu keluarga sekali.

Kedua, kenapa Seroja Pagi dan bukan nama sendiri. Ingatkan nak buat blog Sajak.

Salam Ukhuwwah... said...

salam

saya sudah masukkan maklumat diri dalam blog.

terima kasih

cherahmah73 said...

Salam en Nan,

Patah tumbuh hilang berganti,
Tak sama dgn yang telah pergi,
En Nan dah banyak mengajar kami,
Moga segalanya mendapat redha Ilahi.