Thursday, March 11, 2010

Selamat bercuti

Salam,

Selamat cuti sekolah dan juga cuti semester.
kepada semua.


45 comments:

.: norsyida_hasim (202097) SMU(A) Tarbiah Mardhiah Panchor Kemumin, Kota Bharu, Kelantan :. said...

horeyyyyy2 cuti dtg lg heheh
samat bcti kpd sume kwn2...
also 2 e.nan..
HEPI HOLIDAY.. hohoh

ZAIMAH MOHAMAD (202079)..SMU(A) TARBIAH MARDHIAH, PANCHOR KEMUMIN, KOTA BHARU,KELANTAN said...

selamat bercuti....
Hoooreyyyyy

faizahanim said...

hem...cuti cuti jgk...markah ujian bulanan kene bereskan sebelum naik cuti....kalau tak su kuri mengamuk...heheehe

faizahanim said...
This comment has been removed by the author.
Mohd efendy Bin Hj.Daud said...

cuti? nak kata cuti tu betul la...cuti... tapi tak boleh kata cuti jugak....mulai esok saya dan rombongan guru/pelajar MML akan ke Taman Negara Kuala Koh untuk bersama sama dengan orang asli. Kat sane nanti kita akan mengadakan program dakwah dan kemasyarakatan.Kami ada sediakan pakaian terpakai dan makanan untuk mereka...

Doakan kejayaan kami nanti....

niknorma said...

bestnya cuti!!!! dapat releks sikit ditambah pulak tak ada kelas sekarang ni...tapi rasa sedih pun ada sebab lusa dah hari last kita dapat masuk blog ni. eeeeee!!!!! sedihnya...saya ucapkan selamat berbahagia untuk en. nan. dan saya minta maaf di atas salah dan silap.

Ct-HaLwaNi (202163) said...

hepy holiday to all..

Nurul Jalal said...

pengalaman baru tu ustaz fendi. nanti boleh upload gambar dan kongsi pengalaman bersama ngan masyarakat orang asli kat sana nanti.

ibnu umar said...

yeaa..mmg seronok kerana lama dh tak bercuti sepenuhnya.mengajar cuti, belajar pn cuti,itu yg seronok sangat tu.. seronok,seronok juga,markah periksa jgn lupa! sedihla.. esok lusa blog ini akan ditutup,hek,hek..

zulhabrinarifin said...

wahhh..seronotnya dpt cuti...dh lame rasenya x dpt cuti pjg...tp kertas peksa bln mac pn kene chek jgk...nnti x sempat siap...lain jdnya..! selamat bercuti semua...jumpa lg di husm....

Shahrina Sha'ari (202251) :: SMU (A) Tarbiah Mardhiah Panchor, Kemumin :: said...

Seronoknya Us Fendi dapat buat program bersama dengan orang Asli..Teringat pulak kenangan masa buat praktikal dekat MAIK dulu, sempat jugak merasai pengalaman menjelajah ke beberapa tempat orang Asli di Jeli dan Gua Musang..banyak lagi tugas kita sebenarnya bagi memastikan misi dakwah kita berjaya. Saya telah berjaya mengislamkan ramai orang Asli pada masa tu, tapi malangnya tugas untuk mengajar mereka tentang Islam yang sebenar tanpa mampu saya galas lagi. Harapnya, pihak yang bertanggungjawab dapat menjalankan amanah ini dengan sebaiknya..semoga rombongan us Fendi berjaya!

annur82 said...

salam...yaahooo...saya stuju sgt dgn ibnu umar. ni baru betul2 cuti..sblm ni hjg mggu pun xde..nway, terima kasih kpd semua lecturer yang memberikan tunjuk ajar selama ini..en hasnan, dr fauziah, dr izam, en ramly, dr hasani, en rosly, en suhaili, pn rahmah dan semua rakan2..smoga kita semua dipayungi rahmat 4JJI swt sentiasa..

Shahrina Sha'ari (202251) :: SMU (A) Tarbiah Mardhiah Panchor, Kemumin :: said...

lupa pulak nak ucap selamat bercuti kepada kawan2 semua...cume yang sedihnya apabila tengok result anak2 didik dalam SPM, rasanya cikgu yang lebih berdebar drpd pelajar masa mengambil keputusan untuk di analisa di dewan YIK pagi tadi..apa2 pun tahniah kepada pelajar2ku yang cemerlang!

azie75 said...

Salam....
Selamat bercuti kepada kawan-kawan semua... manfaatkanlah cuti ini dengan sebaik-baiknya kerna cuti akan datang belum tentu boleh cuti begini,kot-kot ada kelas kdc lagi mana la tahu ... he he

Mohd Aifiezul said...

Emm...nk kata cuti, tk cuti...nk kata tk cuti, memang cuti...cuti sekadar tdk pergi ke sekolah pd setiap hari aje, tp kerja yg perlu disiapkan bertimbun...lebih-lebih lg semak kertas ujian pelajar...buka nanti, SU Kuri dh nk pungut...ingatkan cuti kali ni dapatlah nk gi honeymoon, rasanya tk dapatlah gk kali ni pun...melepas...he3

ramsari said...

salam ....
Selamat bercuti dan diharapkan sambil rehat minda dapatlah semua kita ckgu2 muhasabah dan menilai apa yg tlh kita lakukan. "BAIK CIKGU BAIKlah NEGARA" moga lebih ceria lepas cuti nanti....

Siti Asma' bt Zakaria said...

assalamualaikum...
walaupun cuti, kita tetap juga banyak aktiviti nk dibuat, umpamanya... jemputan majlis kahwin yang bertimbun dalam cuti ni. Selamat Make Gulai buat semua yang ada jemputan tu, dan Selamat Pengantin Baru buat yang baru nk bina masjid kristal. hehehe

Nor Azma Soh(202153) said...

assalamualaikum........

SELAMAT BERCUTI semua...!

zuariah (202074) said...

selamat bercuti semua...

Norzaimah Binti Semsudin said...

TAK CUTI PUN...TUGASAN TETAP BERTERUSAN...TUGASAN KAT SKUL KENA DISIAPKAN CEPAT MUNGKIN SEBELUM SEMESTER BARU BERMULA!CHAYOK!CHAYOK!

cherahmah73 said...

Salam..
Sedihnya rasa bila blog ni dah nak ditutup,baru je pandai sikit2 tekan sana tekan sini..apapun terima kasih en Nan di atas segala tunjuk ajar dan sampaikan juga ucapan terima kasih buat pensyarah yang lain. SELAMAT BERCUTI, SELAMAT BERKENDURI & SELAMAT MEMBERESKAN KERJA2 SEMASA CUTI.

Mohd Fikry 202168 said...

Selamt bercuti.. insyaAllah, kalau takde aral melintang cuti ni nak balik shah alam,ziarah keluarga di sana.. SELAMAT BERCUTI SEMUA!!

malikiramli said...

Salam....selamat bercuti untuk semua, tapi sebagai seorang guru banyak perkara yang perlu kita bereskan dalam cuti begini. Kepada semua moga bahagia.....

MURNIMUSTAPHA said...

Selamat bercuti.....semua guru dan pelajar.....Yang penting cuti kali ini dapat bersantai dengan keluarga dan memenuhi jemputan kenduri-kendara....

norlida ibrahim (202150) said...

erm cuti.....lama rasanya x merasa cuti yang berkualiti.tapi x boleh cuti sepenuhnya sebab kertas peksa yang bertimbun-timbun tu mintak diperiksa la pulok....(. anyway...happy holiday to all of us....

wafa' said...

Selamat bercuti teman-teman kohot 2...alhamdulillah, dapatlah saya rehatkan minda dan get ready untuk sem 2 next. Boleh lah saya tumpukan perhatian kepada kelas tambahan PMR yang akan bermula ahad ini selama 3 hari. Esok saya dan family akan ke terengganu...makan angin..

H. Hasnan said...
This comment has been removed by the author.
SEROJA PAGI said...

slam smua... slamat bercuti, tp saya bercuti dlm iman kerna byk tugasan yg tertangguh tpaksa dilaksanakan, tambahan pula sek saya baru bermula kelas tambahan dan seminar

Norzihar Wan Mustapha said...

SALAM...
SLAMAT BERCUTI BUAT SEMUA RAKAN-RAKAN SEPERJUANGAN.SEMOGA CUTI INI MEMBERI RUANG KEPADA KITA BEREHAT BERSAMA KELUARGA TERSAYANG.BAGI SAYA CUTI INI AMAT BERMAKNA UNTUK SEKELUARGA...KHAS BUAT MY PUTERA2...

Mohd Darulhisham B. Kamaludin said...

SAlam.Cuti-cuti juga ngaji tok habis lagi.

siti norfadelah said...

selamat bercuti kepada semua kekawan..

bukan setakat pelajar suka...guru pn sama gak...

Mohd Shafawi said...

Selamat Bercuti kepada semua rakan-rakan. Tapi jangan lupa tugasan terakhir tu (rekod blog)jangan tak siap. Kepada En Nan, jutaan terima kasih diatas segala-galanya. Rasa sedih sangat sebab hari ni hari terakhir blog myclass dpyik. Apa yang penting apa jua yang kita lakukan mendapat redha dan rahmat dari Allah SWT. Segala ilmu tentang ICT yang kami dapat akan dimanfaatkan sebaik mungkin, Insya Allah.

Wardati said...

Selamat Bercuti..

Walaupun cuti, saya rasa tak dapat merasa cuti sepenuhnya.. Byk kerja kena bereskan di sekolah. Selain tu, seperti member-member lain, kena habiskan pemeriksaan kertas soalan. Apapun syukur, cuti ni dapatlah rehat minda daripada memikirkan kerenah para pelajar di sekolah buat sementara.

Semoga cuti ini dapat kita manfaatkan dengan sebaiknya.
Wassalam.

salinamts said...

selamat bercuti...
takdela cuti sangat sebenarnya banyak paper perlu periksa...tapi takpe bleh dok umah...Tq En Nan kerana bagi banyak ilmu pasal IT yang saya buta selama ni.TQ so much...

noniadnan said...

slmt brcuti jgk!!!!yang ado koleh 2, slmt mjlnkan duty, yang tgh cuti2 m'sia, have fun!utk bakal2 pengantin...slmt pengantin br!!!en. nan...tima kasih utk tunjuk ajar...slmt brcuti!!!!!!

Hasnan Hassan said...

Noniadnan,

Sila tulis no. matrik di blog anda.

Rafikah Abdul Rahman said...

selamat bercuti semua...


hajat di hati nak makan angin, tapi angin kat rumah ni pun dah banyak...jd penuhi aje masa cuti ini dengan kerja2 sekolah, merait kertas exam,mengajar kelas tambahan dan melihat kawan2 kawen..hehe:)

nisfarina (202129) said...

selamat bercuti semua... freshkan minda anda 4 new semester....

MINIE'S BLOG said...

Bila dgr jer cuti memang sronok, BUT cuti ke x cuti ke sama sj. Ada je perkara yg kena bt. Cuti sekolah kena pegi sekolah jg, tanggungjawab tetap digalas mencurahkan ilmu didada. Alhamdulillah, Jumaat & Sabtu masih lg cuti wpn buzi bersama family. Pejam celik pejam celik 2 April kejap je tu. Amin, lokasi pengajian tlh berpindah ke jarak yg rsnya menggembirakan semua pihak.

MINIE'S BLOG said...

Nway, slmt bercuti. En Nan, tq sgt2... 5*****(5star) juz 4 u.

cikgu,teacher,ustazah said...

salam untuk semua

alhamdulillah, pejam celik pejam celik dah cuti sekolah dan cuti belajar. meme seronok tapi keje sekolah tetap menimbun, dengan kertas exam pelajar, dengan aktiviti lepas cuti... emm.. nampak gaya tak cuti mano jugaklah.. tapi itulah realiti menjadi cikgu.. harap selepas ini, semuanya masih bersemangat untuk belajar dan mengajar...

aisya2010@gmail.com said...

slmt bcuti juga buat en. nan...tp blog myclassyik x cuti kan? please...

SURIYANI HAMZAH said...

selamat bercuti untuk semua. tidak lupa juga kepada guru kita, En. Hasnan. terima kasih byk2.

Nur Jannah said...

Selamat bercuti.n Selamat Pengantin Baru kepada yang baru mendirikan rumah tangga...Semoga cuti ini kita dapat mengisi masa lapang bersama keluarga sepenuhnya...Tak lupa juga buat En. Nan dan semua pensyarah DPYIK Kohort 2...semoga ceria selalu....

noor zalena mat zali(202111) said...

salam en nan
thanks 4 everything.