Monday, March 1, 2010

Selamat Bercuti

Salam,

Selamat bercuti kepada semua pelajar DP YIK kohot 2.














Koleksi foto semasa final

16 comments:

ROSMAINI BINTI MOHAMAD said...

al-amdulillah... lega la jap xde kls ni...tp kerja kt sklh still x putus2 lg..apapun syukur ada ruang utk 'brnafas'. seronok rasanya bila dh lama xde weekend...hehe...

and...for our beloved lecturer, en nan yg banyak mendorong ke arah celik IT. tq so much!

Hasnan Hassan said...

Rosmaini,

Ini baru kursus permulaan ICT. Ada beberapa kursus lagi yg guna ICT spt. statistik, inovasi pendidikan dlln.

Semoga bergembira dengan cuti hingga hujung Mac ini.

ridhuan said...

salam...tima kasih la En Cik Nan sebab nasib baik En nan zoom time saya dok menulis, singkat je masa tu...yang baki lagi tu dok termenung tengok syiling...dok pikir masa depan..(",)

Aniz Rafiza binti Zakaria said...

salam...... alaaa......
en.nan ada lagi ke kursus berkaitan It ni ?ingat ke dah tak ada lagi.saya ni bukan apa kurang minat skt dgn It ni tapi x adalah sampai buta It terus.walau apa pun saya percaya apa pun yg kita lakukan kalau ikhlas mesti berjaya akhirnya.terima ksih dgn bimbingan en.nan selama ni.

Farisha and Afzan said...

Ooooo... ada lagi kursus IT...
Inovasi tu mesti susah sket kan...

Salam Ukhuwwah said...

Dengar cite member kohot 1....dia orang kata paper yang kita nak ambil semester baru ni susah...susah nak lupa nostalgia lepas...

Hasnan Hassan said...

Salam Ukhuwwah,

Sila taipkan NAMA & NO. MATRIK anda di blog peribadi anda "UKHUWWAH"

SEGERA - ada foto tapitak ada nama.

sharifah202241 said...

ada x sesiapa tahu url kohot1 yang berdekatan dengan pasir mas @ rantau panjang ?prof nan...macamana nak upload buletin ko blog ?poning dah nie......tolongle....

H. Hasnan said...

Ustazah Sharifah,

Selamat datang. Baru kali ini saya baca komen/tulisan saudari di blog ini.

Kawan lain ramai dah upload. Cuba tanya?

cherahmah73 said...

Salam en Nan,
tak leh wak kenangan la gambar masa peksa baru ni,sbb tak masuk kamera...tapi takpe..tgk depa-depa ni pun cukup doh..confiden jah tgk depa jwb peksa, pakat tunduk blako, ambo plak.....emm...., tak tahu la nak kata..

Mohd Shafawi said...

Assalamualaikum.
En Nan, SGDT 4013 : Teknologi dan Inovasi Dalam Pendidikan, En Nan juga yang ngajar kan ? Subjek yang 1 lagi tu pensyarah mana yang ajar ?

H. Hasnan said...

Mohd Safawi,

SGDT 4013 akan diajar oleh pensyarah lain.

Saya tak pasti siapa akan mengajar kedua-dua kursus ini.

shahida said...

ala nape bukan c.nan yang ajar.

Lokmanul Hakim Bin Yusoff said...

Assalamualaikum.
En. Nan, terima kasih di atas segala ilmu yang telah dicurahkan kepada kami. Semoga En. Nan dirahmati Allah sentiasa.

Munirah Binti Embong said...

nape takde satu pun gambar saya ni... sedih plak takde kenangan..

anyway thanx a lot En.Hasnan atas segala ilmu yang dicurahkan...

Hasnan Hassan said...

Munirah,

Tak ada gambar sebab kedudukan dalam dewan pepeiksaan.

Saya hanya mengambil gambar dari atas pentas dan tak guna flash sebab tidak boleh menggangu calon menjawab peperiksaan.

Jadi, ada sudut tertentu wajah-wajah calon yang tak dapat diambil.

Gambar semasa kat Coconut Village ada tak?