Saturday, March 6, 2010

Perubahan Tarikh Mula Semester 2

Salam,

Sila ambil maklum bahawa tarikh permulaan kuliah untuk semester akan datang telah berubah kepada 2hb April 2010.

Untuk maklumat lanjut, sila layari blog Penghulu kohot 2 iaitu Ustaz Efendy.

Sekian.

24 comments:

Cikgu Abd Rahman said...

maklumat diterima...

boleh buat preparation untuk subjek seterusnya.....yang 'lebih mencabar'

Aniz Rafiza binti Zakaria said...

salam en.nan,syukur alhamdulillah kalau macam tu bleh rehat lamalah sikit dan prepare fizikal dan mental untuk semester 2 yang lebih mencabar ni.Cuma nak tanya semua kursus belajar kat usm ke?

Hasnan Hassan said...

Aniz Rafiza,

Semsester ini kat USM semua kursus.
Rehat lama nanti boleh score kursus semester depan.

Hasnan Hassan said...

Cikgu Abd Rahman,

Pesanan - kalau kursus pentaksiran pembelajaran, sila sediakan kertas soalan pep. sek.yang lepas.

Nanti senang nak lihat dan buat soalan objektif, sturuktur, esei dlln bentuk soalan.

Rosmawati Mukhtar (202132) said...

Alhamdulillah...seronok sy dengar...hmmm nampaknya cuti sekolah ni boleh habiskan percutian bersama famili dengan sepuas-puasnya....disamping mantapkan mental dan fizikal untuk hadapi sem baru nanti.

wafa' said...

salam...en.nan,alhamdulillah...saya pun bersyukur byk2..dpt lah saya rehat kan fizikal dan mental secukup-cukupnya.blh rehat bersama anak2. sem 2 nnti saya nak studi betol2 dah.en.nan, doakan saya.

:: norsyida_hasim 202097 :: said...

alhamdulillah...
bly rest lme ckt cls stat lwt heheh

Normadati Mat Kail said...

salam

alhamdulilah...boleh rest lama sikit
tQ.

Rafikah Abdul Rahman said...

wah sukenya

Salam Ukhuwwah... said...

Alhamdullillah...dapat juga meluangkan masa bersama keluarga sambil menghadiri majlis kenduri kawiiin

Nor Haida Md Rufiah said...

tQ..

syukur dapat berehat lama sikit bersama family ...

azie75 said...

Alhamdulillah....

Dapat meluangkan lebih masa bersama suami dan anak- anak tersayang

Shahrina Sha'ari (202251) said...

Rasanya itu antara berita gembira buat masa sekarang, Alhamdulillah...dapat juga meluangkan masa bersama keluarga sebelum start kelas balik.

Nasihah Hasbullah said...

yieha...!!!
Alhamdulillah..bestnye dpt b'cuti pnjg.
slmt b'cuti shbt2ku..

Munirah Binti Embong said...

Alhamdulillah.... dapat cuti panjang... time ni baru kita dapat rasa bernilainya masa rehat sebelum masa sibuk... banyak aktiviti-aktiviti yang dah tersusun untuk diisi bersama family sepanjang cuti ini... sukanya...

nor asima said...

Assalamualaikum...
Bestnya, rakan-rakan kita ramai yang dapat rest, isi masa dengan family...saya jugak le tak habis-habis dgn tugas. apa pun alhamdulillah boleh jugak selesaikan tugasan di sekolah dengan tersusun skit.kalau tak kelam kabut.... dah la terpaksa balik Penang Cuti ni. kertas jawapan pelajar pun terpaksa usung sana sini.

Siti Asma' bt Zakaria said...

salam. elok juga kalau start lewat sikit, dpt la berehat lama sikit, untuk persediaan fizikal dan mental menghadapi semester baru nanti.

Mohd Rasyidi Ab Rahman said...

assalamualaikum, sahabat seperjuangan,perjuangan tak pernah mengenal cuti panjang, rehat sementara untuk menbina semangat,
tak sabar nak mula semester kedua,dah lama cuti rasa kosong ilmu didada

ZAIMAH MOHAMAD (202079)..SMU(A) TARBIAH MARDHIAH, PANCHOR KEMUMIN, KOTA BHARU,KELANTAN said...

Alhamdulillah.....
Boleh rehat lama sikit.siapkan tugasan sekolah..yang pasti kelas ni best sebab saya makin mahir dalam guna komp ni...

Ct-HaLwaNi (202163) said...

alhamdulillah..blh rehat lame ckit..

Norzaimah Binti Semsudin said...

yeke gtu?bestnya!banyak keje yang tak siap lagi kat skul...nampak gaya tugasan masih bleh dilakukan slow2...tak perlu rushing...Nnt ble prepare gak utk next paper...mesti lagi power gtu!

azma said...

Salam...Trima ksih kerana bagi tahu kami...

norlida ibrahim (202150) said...

salam....lega dengar kelas stat 2/4 ni....bleh la rehat lama sket...bukan apa nk tenangkan fikiran dan rehat minda dulu lepas xm...hehe...

siti norfadelah said...

Saya pun nk ucap syukur..leh rehat lama skit.nampaknya semua orang gemmbira...dan yang mengembirakan saya belajar kt USM kbg kerian...x lah jauh sangat.Ni pagi2 lagi kena turun...dok rantau pjg jauh juga..