Saturday, March 13, 2010

Peringatan : Laporan Blog

Salam ,


Sila hantar laporan blog anda ke e-mel saya di nanz1184@gmail.com

Setakat jam 12.00 tengahari ini, masih ada lagi yang belum berbuat demikian.

Untuk makluman anda, tarikh akhir untuk menghantar laporan ini ialah pada 13 Mac 2010 pada atau sebelum 11.59.59 malam.

Bagi yang telah menghantar laporan tersebut, semak dalam folder "SENT' di gmail anda. Kalau ada maka bermakna ia telah dihantar kepada saya,

Sekian, harap maklum.

10 comments:

cikgu,teacher,ustazah said...

salam en. nan

kesempatan ini, saya nak ucap berbanyak t.kasih coz sabar mengajar kami subjek ni.. iyelah, ramai dikalangan kami ni tak mahir bab IT termasuklah saya. Secara peribadi, saya mohon maaf pada en. nan kalu ada salah silap yang terbuat pada en.nan (termasuklah terngumpat psl assignment en nan. ape pun sebenarnya subjek ni memang banyak bagi manfaat pada saya terutama psl blog. terima kasih daun keladi, insyaAllah,pnjg umur, ada jodoh.. kita jumpa lagi..

mastura (202147)
srikandi1010.blogspot.com

Rafikah Abdul Rahman said...

harap2 gmail tak jam coz maybe ramai yg antar report last minit..apa2 pun saya dah antar yea en. Nan!

i choose this opportunity to thank a million to our kind & helpful Mr Nan 4 never ending advices to ur students esp me with nonsense questions!!

blog dah nak tutup..memories never die..uhuk..uhuk..:)

sallehyusof said...

sebenarnya saya boleh dikatakan golongan sangat dalam it (buta itkatakan)harap segala kelemahan dapat dimaafkan oleh en hasnan........

cherahmah73 said...

Salam en Nan,
Saya cuba buka cth laporan blog tapi tkde pun.

Norzaimah Binti Semsudin said...

salam en nan...alhamdulillah saya dah antar report!Akhir kata saya ucapkan jutaan terima kasih atas segala ilmuyang en nan curahkan!Rupa2nya kelas IT memang seronok!saya akui...Dari pandai sket2 alhamdulillah dah pandai banyak n ilmu ni sememangnya boleh dipanjangkan dalam proses P&P Panjang umur jumpe lagi...salam

aisya2010@gmail.com said...

ila al fadhil assyeikh hasnan...
syukran jazilan ala kulli sya'in...jazakumullahu khairal jaza' fid dunya wal akhirah...

MINIE'S BLOG said...

sronot sgt2 kls en nan. memang celik it...

Nur Jannah said...

akum....Saya dan kawan2 kat sekolah memang tak buat pun report tu.... tak tau cara camne...tanya yang lain pun tak tau gak...ada tak sesape yang boleh bantu? ...atau... masihkah En. Nan terima report tu lagi walaupun tempohnya dah berakhir......?????

Hasnan Hassan said...

Nur Jannah,

Contoh ada dlm folder 'Week 6".

Kalau nak hantar segera sebelum saya habis menilai laporan blog yang ada.

qeenmtsna said...

salam en hasnan.....

saya ingin berterimas kasih dan memohon maaf andai saya ada tersinggung perasaan en. saya telah ater email for blog .segala kekurangan diharapkan maafkan saya, saya dah cuba yang terbaik....itulah yang termampu oleh saya.