Thursday, March 4, 2010

Notis Penutupan Blog 'myclassyik'

Salam,

Sila ambil perhatian bahawa blog 'myclassyik.blogspot.com' akan DITUTUP pada 13 Mac 2010 (jam 11.59.59 pm).

Mulai tarikh itu anda semua TIDAK lagi dapat mengakses blog ini.

Sekiranya anda bercadang untuk 'save' foto yang ada di blog ini, sila klik butang kanan mouse - save as - pilih desktop, mydocument dan lain-lain.

Sekian

21 comments:

cherahmah73 said...

Alhamdulillah, sempat lagi la saya dan rakan-rakan nak siapkan dan kemaskini blog.
Semoga segala usaha dan pengorbanan kita semua memberikan satu natijah yang terbaik.

Normadati Mat Kail said...

SALAM..En nan

nak tanya bila tarikh akhir send manual blog??

H. Hasnan said...

Normadati,

Pengumuman dalam kelas ialah 5 Mac2010.

Tapi boleh hingga 12 Mac 2010.

Dah hantar ke?

SEROJA PAGI said...

salam..En Nan, sy nak bg tau ttg blok sy.saya masuk paswood, keluar blok yg x aktif iaitu muhasabah diri. blok yg sy sebenarnya seroja pagi tp x blh nak edit. cam mana ni En Nan???
norma ismail

Anonymous said...

Seroja Pagi.

Saat akhir macam ni selalu ada masalah mengemaskini. Nanti saya tengok dulu.

Saya guna komputer org lain.

Hasnan

:: norsyida_hasim 202097 :: said...

postpone? alhamdulillah =)

Farisha and Afzan said...

Alhamdulillah....
Sempat lagi la nak kemaskini blog. maklumlah, duk kat pedalaman, xde network.

mohd khairulnaim bin abd majed (202278) said...

Terima kasih banyak2 kepada cik hasnan kerana lanjutkan lagi tarikh.

zuriah said...

salam en.nan terima kasih .krn masih bagi peluang kpd kami semua.....

hazlinaomar said...

tima kacih en.nan, tarikh dilanjutkan...bukan apa skrg ni tgh marking kertas ujian, nak settle sblm cuti.

Salam Ukhuwwah said...

Salam en hasnan...

terima kasih banyak2 en hasnan kerana lanjutkan lagi tarikh hantar tugasan..

Rosmawati Mukhtar (202132) said...

Tq En Nan coz lanjutkan lagi tarikh submit last assignment...satu lagi sy nak tanya...en nan dah siap ke marking exam paper kitaorang?? Takut lak....

Wardati said...

Syukur lah En. Nan, lanjutkan tarikh hantar tugasan. Saya baru dapat buka blog hari ni, minggu lepas sibuk siapkan kertas soalan ujian yang diadakan pada minggu ni. InsyaAllah saya akan cuba sedaya upaya memberikan hasil yang terbaik.

MINIE'S BLOG said...

syukur sgt2.thanx en nan. tenat sgt thiz week,kna prepare jadual exm,soaln exm. lst week, sukan sekolah, memang b zi. sy btl2 bersyukur.

Rafikah Abdul Rahman said...

alhamdulillah..apa salahnya kalo xtutup en. nan..

azie75 said...

alhamdulillah, terima kasih en nan kerna memahami..

ZAIMAH MOHAMAD (202079)..SMU(A) TARBIAH MARDHIAH, PANCHOR KEMUMIN, KOTA BHARU,KELANTAN said...

SALAM...
Baru sempat nak komen.. tapi dah tau semuanya melalui kawan2.Alhamdulillah dilanjutkan tarikh.sempatlah siapkan.

Terima kssih byk2 pada en Nan....
"Selamat Bercuti Untuk Semua"
Jumpa 2hb nanti

zuariah (202074) said...

alhamdulillah... sempat juga saya nk beri komen... sebelum ni banyak sibuk dengan urusan sukan sekolah .... tma kasih en. nan sebab lanjutkan tarikh... tma kasih en.nan.....

Norzaimah Binti Semsudin said...

en nan,norzaimah semsudin dah hantar report blog..,this just for ur info...nice to be ur student...

norlida ibrahim (202150) said...

salam en.nan...tima kasih sebab lanjutkan tempoh penghantaran assignment ni....saya akan cuba selesaikan hari ni jugak...tq.

Mohd Darulhisham B. Kamaludin said...

Salam.En.Nan Terima Kasih atas tunjuk ajar yang penuh bermakna kepada saya dan rakan-rakan,salah dan silap saya pohon ampun dan maaf,semoga bahagia selalu insya Allah.