Thursday, March 4, 2010

Jadual Semester Baru Kohot 2

Salam,

Sila ambil maklum bahawa kuliah untuk semester baru ialah :

Tarikh Mula : 26 Mac 2010
Tempat : DK 6, USM Kubang Kerian
Kursus : SGDT 4013 : Teknologi dan Inovasi Dalam Pendidikan &
SGDE 4013 : Pentaksiran Pembelajaran

(Sumber : Penyelaras Program Diploma Pendidikan)

45 comments:

murnimustapha said...

Terima kasih En. nan kerana post kan maklumat terbaru untuk pengajian kohort2 DPLI YIk .

Laila.Zuriah said...

Terima kasih en. Nan di atas keprihatinan...selamat menempuh semester baru untuk semua Kohot 2...

zuriah said...

salam en.nan...
terima kasih atas bimbing en.nan utk IT dalam pendidikan dan terima kasih sekali lg utk en.nan kerana post maklumat terbaru utk pengajian DPLIYIK kohot 2

zuriah said...
This comment has been removed by the author.
cherahmah73 said...

Salam en.Nan,
Terima kasih atas info terbaru..
alamak...jauhnya perjalanan,harap-harap takde masalah nanti.
Walaupun dah tamat kursus ni,tapi en Nan masih ambil berat kat kami, kohot 2 ni..terima kasih sekali lagi. Ada masa mai la lawat kelate ye...

Nor Haida Md Rufiah said...

salam

Terima kasih kerana bagi maklumat terkini tentang jadual kelas semester 2. Doakan kejayaan kami semua...

NOR SHAHIZAN BT CHE SOH 202066 said...

salam.. jln nak ke sana jem jugak tu. especially hari sabtu. tapi takpelah, yang penting tmpt selesa. buat cls kat pcb ada yg ponteng, ni kan pulak kat usm,mesti ramai keluar cuci mata kat nirwana. kpd rakan2 semua, jgn lah ambil kesempatan.

Salam Ukhuwwah said...

Assalamualaikum en.hasnan...

Terima kasih atas makluman jadual semester baru.Tengok kod matapelajaran rasa mencabar pulak semester baru ni.

Mohd Aifiezul said...

Salam,en. nan...Trima kasih kerana memberitahu maklumat yang terkini mengenai semester baharu.

Normadati Mat Kail said...

salam En.Nan..

Terima kasih atas maklumat ini dan tunjuk ajar yang diberikan....
Doakan agar kami tabah menghadapi semester akan datang.tQ.

Rafikah Abdul Rahman said...

thank you for the info..sib baik xjauh mcm PCB hari tue...no need to rush every weekend. Syukurlah!

adienur said...

tq for the info dan keprihatinan en. nan. em... sama jauh je pcb dgn kbg kerian dr rumah saya. tp, xpe lah, blaja punya pasal.. relaku berkorban. trima kasih atas tunjuk ajar en. nan selama ni. kalau tak amik subjek ni, confirm x tahu nak bt access.. hasrat yg selama ni nak buat blog pun tertunai, cuma masih kesuntukan masa. en.nan ada facebook? guna nama apa? nanti saya add. tq..

Mutiara Iman said...

Salam En.Hasnan...

terima kasih. semoga Allah mempermudahkan segalanya.

H. Hasnan said...

Adienur,

Maaf, facebook tumpang lihat aje. Mungkin saya boleh belajar dari anda

Syabas, anda dah ada blog.

Norzaimah Binti Semsudin said...

salam en.nan,thanx for da info...n thanx utk segala ilmu yang diturunkan...Doakan kami berjaya dalam peperiksaan lepas dan akan datang...restu kami ye en nan.Doa pensyarah selalu mustajab...AAAminn...n saya setuju gak if kelas kat usm...tak jauh sangat...moga kita ketemu lagi..Mari la jale-jalen kelate.

Muhammad Azzam said...

salam,,terima kasih atas info yang diberi...semoga diberkati

Aniz Rafiza binti Zakaria said...

Salam en.Nan.Nanti SGDT 4013 en.nan jugak ke yang ajar?Semua kursus belajar kat sana ke?

Arwa Dina Ghazali said...

tq 4 d info.

AL-UJRUMIAH said...

alhamdulillah..syukrann.."arib aawii" dekat sungguh dengan rumah saya.. apa-apapun TQ SIFU !!

Anonymous said...

Aniz,

Setiap kursus pensyarah lain akan ajar. Jadi anda akan ketemu pensyarah lain.

Selamat berkuliah

Hasnan
Guna komputer org lain)

:: norsyida_hasim 202097 :: said...

salam..
nmpk gayanye xbly mkn tepi pntai klu cls dkt husm hehhe
nwys, thnx 4 da info e.nan...

Anonymous said...

Norsyida,

Saya difahamkan di USM suasana P & P lebih kondusif. Nanti tak ada yang komplen bilik kuliah agak panas.

Hari keluarga kohot 2 boleh buat kat tepi pantai. Kena tanya Penghulu.

Hasnan
Guna komputer org lain)

Farisha and Afzan said...

Terima kasih atas maklumat En. Nan. Nak masuk USM plak sem depan ni. Sem 1 lagi, masuk UiTM plok. heheheh

mohd khairulnaim bin abd majed (202278) said...

Terima kasih atas maklumat yang diberikan.Jasa cik hasnan yang membuat guru2 bertambah mahir dalam it xkan dilupakan sampai bila2.

H. Hasnan said...

Farisha,

Tempat kuliah diuruskan oleh urusetia program DPYIK yg berpusat di KB.

Bahagian inu telah berusaha mencari lokasi yang terbaik untuk anda semua.

Mereka tel

shahida said...

terima kasih atas informasi anda..

Mohd efendy Bin Hj.Daud said...

Assalamualaikum,
En Nan dan Teman-teman sekalain,

Kuliah kita akan bermula pada 2 dan 3 April 2010 bukan 26 Mac kerana pada 27 Mac nanti kebanyakan pensyarah menghadiri Majlis konvokesyen kali ke 23 UUM.

Maklumat lain sila rujuk dpyik.blogspot.com

hazlinaomar said...

en. nan, daftar facebook ye nanti boleh lah terus berinteraksi walaupun lepas ni blog akan ditutup.nanti bila dah masuk facebook add saya ye..hazlina omar.

norhafiza nardin (202090) said...

En nan, thanks for the info..Kat HUSM plak,mmg bagus sgt laa pasal dkt sgt ngan rumah..xde laa kna rushing sgt lps ni..lg best bl next class bermula bln dpn...nampaknya blh laa saya pergi menunaikan umrah dengan tenang dan aman...Alhamdulillah..

H. Hasnan said...

Fiza,

Selamat berangkat menunaikan umrah.

Hasnan Hassan said...

Hazlina,

Nanti saya add kat facebook anda. Apa nama yg didaftar difacebook?

Hasnan Hassan said...

Ust Efendy,

T.kasih diatas makluman terkini.

Saya dah seminggu tidak ke kampus UUM (selepas final DPYIK) kerana mencerap Latihan Mengajar untuk pelajar DP Kem. Pelajaran dan DP Maktab Mahmud di Baling dan Sungai Petani.

Mungkin bulan Mei nanti, mencerap Latihan Mengajar DP YIK kohot 1 di negeri Kelantan.

zulhabrinarifin said...

alhamdulillah.... sukanya dpt belajar kt usm. kira dekatla skit dgn rumah..xder la nk 'lorat' pagi2...tima ksih bebyk kt en nan sbb msh x jemu2 layan kitaorang kohot 2 ni...segala ilmu yg diberi sgt sy 'appreciate' sb byk kegunaan...thanx a lot!

Hasnan Hassan said...

Zulhabrinarifin,

Rasanya ini kali pertama saya membaca komen anda.

Kalau blog nak ramai pengujung masti rajin reply.

Selamat berblog.

hazlinaomar said...

en. nan, saya guna daftar guna Hazlina Omar jugak...oh ya...report blog termasuk yang semua comment dalam myclassyik ni kan.

MURNIMUSTAPHA said...

Terima kasih dapat lagi satu info yang terbaru tentang kuliah semester akan datang.Bagus jugak ada blog macam ini kira saya ni dah celik luas2 pasal IT ni...satu lagi

:: norsyida_hasim 202097 :: said...

Salam...
Actually, sy xksh pn kt mne e.nan
heheh
Klu kt HUSm dkt la ckt dr KETEREH hehe

pengurusan buku teks said...

saya tak kisah kat manapun kelas, banyak tempat lagi banysk pengalaman. tq atas info.....

zulhabrinarifin said...

hi en nan, sy bukan x nak komen byk2 tp sy x de broadband dulu. skrg yg ade pn sewa ngn teman kohot 1...lg pn dia x guna dh sb dh abis blajar...

Shahrina Sha'ari (202251) said...

sebenarnya en nan, belajar dekat mana2 pun x kisah janji tempat tu sgt2 selesa..he3. Yang penting persediaan fizikal dan mental kita semua untuk belajar. InsyaAllah untuk sem depan saya akan lebih berusaha sbb saya frust sgt2 dengan exam ari tu..jawab entah apa2! rasa tension dengan jawapan sendiri...

seronok jgk kst usm, dekaaaaaatt cikit!

Munirah Binti Embong said...

di USM dapat la feel belajar cam undergraduate dulu... belajar dalam dewan kuliah... baru betul-betul rasa cam 'budak'(baca : mak budak) U balik...

nor asima said...

Assalamulaikum.
alhamdulillah lebih dekat berbanding dng PCB. seronok sangat, boleh la balik makan tengahhari kat rumah. tapi dk 6 tu kat mana,dewan utama ke atau DK-DK yang tersembunyi antara makmal-makmal dan PPSK.kena g survei dulu ni.. untuk pengetahuan rakan2 tyang tak biasa kat tempat tu, jalannya agak sibuk kerana pembukaan Mydin Mall dan Saleem Aziz 2 minggu lepas.Thanks for the info.. rasanya lepas dah En Nan marking tugasan kami semua, buka la kembali blog ni. Blog ni dah jadi satu pilihan utama setiap kali online.

Norzaimah Binti Semsudin said...

en nan nanti add norzaimah dalam facebook ye...

H. Hasnan said...

Nor Asima,

Tak sempat makan tengahari kat rumah.

Cadangan : Apa kata bawa aja rice cooker dan lauk tu ke USM dan kita makan ramai-ramai bersama.

Ramai yang tinggal dekat USM maka boleh buat giliran.

H. Hasnan said...

Norzaimah,

Nanti saya add kat Norzaimah punya facebook. Saya belum ada facebook lagi.

Sebelum ini mungkin sibuk nak turut komen kot.