Wednesday, February 3, 2010

Sembang Corner 5

Salam,

Sila gunakan ruang 'Sembang Corner 5' untuk sama-sama berkongsi maklumat atau mengemukakan soalan/pandangan pada minggu ini.

Sekian.

16 comments:

norlailani said...

terima kasih dengan En Hasnan yang memahami kami semua.sememangnya kami sibuk dengan kerja dan tugasan sekolah kerana pihak sekolah sedang rancak merancang kerja untuk kami bagi membantu pengurusan sekolah.kelas tambahan pun sudah bermula disamping latihan ko-ku.Hari-hari pulang lewat petang dengan keletihan

Hasnan Hassan said...

Norlailani,

Tetapi bila ingat tugasan maka semangat membara-bara nak siapkan. Semua anda mempunyai semangat begitu kan? Ms Access dah ok/

Mohd efendy Bin Hj.Daud said...

Assalamualaikum Eb Nan,,,Alhamdulillah semalam 3/2/2010 saya dapat rezeki...anak ke 10. Nampaknya makin bertambah laa keluarga saya...5 lelaki...5 perempuan. Doakan semoga semuanya berada di jalan Allah.

aisya2010@gmail.com said...

salam alaik...
mabruk alaika ya shaikh....
allahu yu'tika rizqan solihan...
as' adallahu hayatakum jami'an...
alfu mabruk...

Hasnan Hassan said...

Ustaz Efendy

Alhamdulliah - murah rezeki. Kalau ustaz tak datang kelas pun tak apa - saya faham tentu ustaz sibuk.

Mohd efendy Bin Hj.Daud said...

Assalamualaikum En Nan & Rakan-rakan sekalian...terima kasih atas sokongan kalian semua...semoga Allah kurniakan rezeki buat kita semua...Insya Allah saya akan datang esok ke kelas...Allah telah memudahkan segala urusan saya hari ini...baby yang lemas dan masuk ICU semalam pun dah OK dan dapat keluar lewat petang tadi....Terima kasih atas segalanya...

zulhabrinarifin said...

salam.en.nan
mcm mana sy nk msk dlm my blog list en.nan..
jgn mare aaa..sb mlm ni baru sy dpt curi mase ckit pegi cc....

sharifah202241 said...

sudahkah ulangtahun perkahwinan anda memasuki lima tahun? jika ya ikuti sharifahchehassan.blogspot.com...salam

Mohd Shafawi said...

Tahniah buat penghulu kita Us Efendy diatas kelahiran cahaya mata ke-10. Moga terus bahagia dan ceria.

Mohd Shafawi said...

Assalamualaikum. En. Nan,sy ada 2 soalan. 1. Sy ada 'termasukkan' satu blog sy yg x de kaitan dgn blog myclass, mcmne nak buang balik ? 2. Nak jadikan URL kat artikel kita tu berfungsi tu mcmne ye ? Thanx diatas ilmu yg dicurahkan.

hafizah said...

salam alaik
tahniah atas kelahiran cahaya mata baru buat Ustaz Efendy.
En Hasnan, saya ada cadangan, apa kata kalau encik buatkan list blog mengikut opsyen? Sebab agak susah dan leceh juga nak ziarah setiap blog. sekadar cadagan

hafizah said...

salam... ustaz shafawi: respon untuk pertanyaan kedua saudara telah saya respon di ruang komen blog saudara. moga dapat membantu.

nor azlina(deqna) said...

assalamualaikum... saya tak mahir dalam bila blog. tapi saya cuba jugak. mulanya saya letak gambar acah-acah aje. tak jadi. tapi saya cuba lagi... letak yang biasa. tapi bila dah dapat letak gambar tiga kali cuba. saya pun berjaya.... tapi bila nak tukar gambar yang elok dah tak boleh. kenapa yer???????????????

azie75 said...

Assalamu 'Alaikum

En Hasnan,

sekadar makluman, saya telah pun meng'upload' blog saya menggunakan blogspot sebagai ganti wordpress yang dulu. Lama dah. Saja nak beritau takut tak perasan :)

syukran

Hasnan Hassan said...

Azie75,

Mohon URL blog yang baru. Nak present minggu ini ke?

azie75 said...

salam...

Ini URL saya :aziera75@blogspot.com.
saya minta maaf sebab tidak boleh present kerana tidak mahir dalam bidang ini..semuanya bantuan rakan2. tQ.