Wednesday, February 24, 2010

Peperiksaan Akhir

Kepada Semua Pelajar Diploma Pendidikan (YIK kohort 2)


"Selamat Menduduki Peperiksaan Akhir"

"Semoga Berjaya Dengan Cemerlang
"

28 comments:

Anonymous said...

Salam en Nan,

Terima kasih di atas segala tunjuk ajar. En Nan telah banyak membimbing kami menguasai ICT.

* JASAMU SENTIASA DIKENANG *

ibnu umar said...

Harap-harap soalan tak sukar sangat,terima kasih banyak diatas ilmu yang dicurahkan.

cherahmah73 said...

Salam en Nan,

Risaunya nak peksa. Dok sekolah sibuk sokmo,tambah pulak dengan pesta ko..harap-harap soalan tak susah sangat...kesian kat kita orang..

Laila.Zuriah said...

Selamat Berjaya untuk semua....harap-harap soalan tak susah...kasihanilah kami En. Nan......

zuriah said...

salam untuk semua,
harap-harap semua soalan tidak sukar..terima kasih en.nan atas segala tunjuk ajar yang di berikan.Doalah kejayaan kami.

cherahmah73 said...

Salam en Nan,
nak tanya sikit ni..knp setiap kali saya komen artikel dalam blog syari@limaku,ulasannya hilang, malah yang keluarnya ...*ulasan anda akan dapat dilihat selepas kelulusan*.

Hasnan Hassan said...

Cherahmah73,

Setting komen perlu diubah. Ini bermakna tuan punya blog baca dulu dan setelah lulus (takut kalau ada yh sensitif) baru dipaparkan di blog.

Klik pada setting - komen - cari kat situ.

hafizah said...

salam
seamat berjuang untuk peperiksaan. didoakan sahabat-sahabat semoga dapat menempuhi peperiksaan dengan tenang dan lapang. semoga kejayaan menjadi milik kita semua. Amin.
buat en nan, terima kasih atas segala ilmu yang dicurahkan. doakan kejayaan kami.

noor zalena mat zali(202111) said...

En hasnan..terima kasih atas segala tunjuk ajar.Doakan kejayaan kami esok.

Anonymous said...

salam...
thnx e.nan...
pray our success... heheh

Norsyida Hasim said...

salam...
thnx e.nan...
pray our success... heheh
g.luck 2 all my dear frndz...

haiza said...

salam
terima kasih atas tunjuk ajar en hasnan selama ini

darul said...

Salam,En.Nan, Terima kasih atas apa yang telah diajar kepada kami ttg blog,gmail dll,kami jadikan perkara ini sebagai alat utk menyampaikan ilmu ugama kepada masyarakat insya'Allah.Semoga kami berjaya dalam exam hari ni Isya'Allah.

Sity Aizah Bt Aznan said...

Salam En. Hasnan,

Terima kasih atas tunjuk ajar...Soalan peksa en.tadi tu cukup senang tapi nak jawabnya cukup susah...

nor azlina(deqna) said...

salam, peperiksaan dah dah abis, apapun, saya nak ucapkan ribuan terima kasih kerana en hasnan sudi ajarkan kami ilmu yaang berkaitan teknologi ini." saya sudah pandai cikit doh wat blog". tapi saya perlukan masa panjang untk belajar lagi....

nor azlina(deqna) said...

salam... pada ruang follower.. saya dah banyak kali untuk tukar gambar tapi tak dapat. saya dah tak tahu mcm mane nak buat?

rabihah mustaffar said...

cermin mata saya dah pecah sebab kuat sangat study en.nan....hehehe

Wardati said...

Assalamualiakum.

Di kesempatan ni, saya ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada En. Nan atas ilmu yang dicurahkan sepanjang pembelajaran subjek ni. AlhamdulilLah, saya telah dapat menambahkan ilmu berkenaan IT ni dan InsyaAllah akan diaplikasikan dalam kehidupan sebagai guru, yang bertanggungjawab mengembangkan ilmu kepada anak-anak didik agar berguna kepada agama, masyarakat dan negara.

azizawati said...

akum,
baru rasa lega skit.. dah abis exam dah.. kira nak tunggu sem 2 pulak..tp kena siapkan assign en nan dulu.
any way tq a lot en nan atas tunjuk ajar selama ni.. semoga jumpa lagi..datang la klate sokmo deh..

Norsyida Hasim said...

perghhhh... lega gle dh abis xm...
nxt sem, i'll wait 4 u hehehehe

Nur Jannah said...

Assalamualaikum En.Hasnan...saya nak tanya ada tak publisher saya, saya hantar awal lagi.. Saya print colour dan kertasnya warna pink...please En. Hasnan, jangan sampai hilang publisher saya...

nor asima said...

assalamualikum. tak sangka betul model welliever keluar dalam exam. baca macam tu je... tak hafal.... aduh melayang 10 mark. apa pun thanks a lot atas tunjuk ajar en. Nan, dulu buta it, sekarang dah pandai jalan dah , cuma nak berlari tu kena tunggu cuti sekolah...

pengurusan buku teks said...

rasa nak deman menghadapi exam baru ni, maklumla baca last minute, mana nak masuk. jawab lintang pukang. model Welliever memang en nan bagi menekanan tapi yang sedihnya, tahap ingat, tuan punya model sapa tak ingat.harap dapat rezeki murah. amin....

wafa' said...

assalamualaikum..en.hasnan, saya nak ucap terima kasih sbb byk dedahkan ilmu pasal IT ni kat saya..saya akan cuba aktif kan ilmu yang diajar. tapikan,saya takut mcmner la result saya nnti...kantoi.Semoga semua kohot 2 berjaya dengan cemerlang.

Farisha and Afzan said...

Alhamdulillah...
Dapat jawab semua soalan...
Moga2 En Nan tak pening memeriksa kertas ana.

Siti Asma' bt Zakaria said...

Assalamualaikum En Nan...
Macam mana nk jadikan ruangan 'post komen' tu berfungsi kembali?
Mintak tujuk ajar. Terima kasih.

Hasnan Hassan said...

CT Asma,

Saya dah tulis dlm salah satu komen blog ni dan rakan anda tekah berjaya post komennya berfungsi semula. Sila baca.

Siti Asma' bt Zakaria said...

Salam En. Nan. Saya dah rujuk komen berkenaan dan dah berjaya menjadikan ruangan 'post komen' tu berfungsi kembali. Terima kasih atas tunjuk ajar.