Sunday, February 7, 2010

Perubahan Tempat Kuliah - COCONUT VILLAGE

Salam,

Sukacitanya dimaklumkan bahawa kuliah kita pada minggu-minggu akan datang akan di adakan di COCONUT VILLAGE, Pantai Cahaya Bulan.

Masa semua kuliah adalah tidak berubah.

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Ustaz Effendy selaku Penghulu kohort anda.

Sekian.

17 comments:

Siti Nurfadhilah Abdul Ghani said...

ala...ye ke En Nan...
xselesa la kami nak blaja nanti..
huhu...

Laila.Zuriah said...

askm...

harap2 aircond ok skit di coconut berbanding di pcb resort....tak tahan dah kena 'kukus' di pcb resort

Laila

noor hazella said...

tp kt coconut tu tak kundusif rs nyer...aircond kt perdana resort tu mybe dia orang blh atasi

Hasnan Hassan said...

Siti Nurfadhilah

Kohort 1 semua kuliah mereka di Coconut Village
Tak kesian kat mereka ke? Tapi bila saya masuk dulu - aircondnya sejuk.

Itu semua kena tanya pihak pengurusan program DPYIK.

Mohd efendy Bin Hj.Daud said...

Assalamualaikum...
Buat En Nan & teman seperjuangan...kita terpaksa pindah tempat kerana di Coconut Village adalah tempat rasmi belajar kita sebenarnya...mankala di Perdana Resort adalah tempat sentara kerana kos sewa yang terlalu mahal. Lagipun pihak pengursan Perdana Resort mempunyai jadual tempahan yang padat. Tak per laa kat mane - mane pun yang penting kita happy dan bersemangat untuk belajar tambahan pula jika dpat pensyarah yang baik hati macam En Nan ni....

Muhd Ridhuan Yaacob said...

salam..Dewan Coconut Village gelap skit...kondusif untuk proses "himpun daya"...hehe..

ikah rafikah said...

ustaz affendy,
knp kita xbuat kat dewan besar YIK aje..lagi convenient, dekat, dan selesa..PCB sgt jauh...sy kat hulu kelantan nie..perit gak terkejar2 tiap2 mnggu..

Siti Nurfadhilah Abdul Ghani said...

Ok En Nan...
xpe la kt mane2 pn..yang penting ilmu dapat..result kena power..pastu aplikasikan dlm p&p...kan En Nan..

Hasnan Hassan said...

Siti Nurfadilah

URL untuk artikel dalam blog mesti warna biru. Itu warna standard. Saya lihat anda guna warna hijau - sila ubah.

Kat Cococnut tu tak ada wireless. Tak apa lah - blog boleh siapkan kat CC aja kalu tak ada internet.

Abdul Azim said...

Cohort 2 byr lg mhl dr cohort 1..mmg deserve la blaja kt pcb resort..huhu tok ngulu kuat ngepong teh..buleh A++ doh pahni tuh..

MOHD ASRI said...

bagi saya lebih baik kuliah kat coconuot villege aje sebab kat duyung panas akon kurang sejuk ia boleh menggangu pelajaran

Rafiyatu Hadawiyah said...

Salam...kat coconut village pn ok gak. kafe pn ada. tapi kalau dapat buat kat dewan yik lg ok. Fair untuk semua..kesian kat sahabat2 kita yang jauh.. selamat berjuang untuk semua sahabat kohot 2.

hazlinaomar said...

minta maaflah ye abd azim, kami penghulu2 tak pernah nak ngepong2 lecturer.jagn nak banding kami dgn yg dgn yang sebelum. kami pun datang nak timba ilmu bukan timba air. semua orang impikan A++++, tapi bukan dengan cara tu. silap orang lah encik......tugas kami cuma bantu lecturer dan pengurusan kelas aje, bukan kerja nak kipas lecturer je....cukup sedih dengan tanggapan sahabat2.

nasihah said...

em xkshla blaja kt mne2 pun.klu smpai membebankan pihak pngurusan dgn kos sewa yg tinggi pun susah jgkkan.yg penting sesi P&P kite leh brjln dgn lncr,ye dak!!!

Muhamad Abdul Rahman 202110 said...

assalamualaikum...

maaf sekadar mencelah...ana harap janganlah soal pengurusan penghulu2 kita dijadikan satu isu, bagi ana mereka sudah buat yang terbaik utk kita belako.
paling penting adalah kerjasama(kata2 wonderpet), insyaAllah kita sama2 berdoa agar perjalanan kursus ini berjalan dengan baik.

ibnu umar said...

Apala korang ni,pasal tempat pun nak kecoh! belajarlah bersyukur dengan apa yang ada.. kat coconut village tu xla teruk sangat.

Mohd Shafawi said...

Betul tu, Ibnu Umar! Tempat blajar tu no. 2, no. 3. Yg penting diri kita nak bsungguh blajar atau tak. Tapi kohot 2 ni semua baguh-baguh blako.