Tuesday, January 19, 2010

Tarikh Hantar Tugasan

Salam,

Tarikh akhir menghantar assignment (hard copy dan soft copy) ialah pada HARI AKHIR KULIAH nanti,

Kalau dah siap boleh lah hantar. Di hujung kuliah nanti, banyak yang nak di hantar.

10 comments:

fikry202168 said...

Salam, en hasnan, akhir kuliah tu Bile? hujung sem ke?

Hasnan Hassan said...

Tamat kuliah bulan februari nanti

Mohd efendy Bin Hj.Daud said...

Terima kasih banyak laa kerana memberi peluang kat kitorang semua untuk menyiapkan tugasan yang terbaik utk En Nan....

noor zalena mat zali said...

terima kasih kerana panjangkan tempoh hantar assignment.kalau ada info harap En Hasnan dapat bagitau awal kerana kitaorang tak tau langsung pasal komputer ni....

Hazmiza said...

salam en.hasnan.
tentang newslatter,jenis dan saiz font yg kt guna kn same utk 4 pages ke?
utk heading mcm mane plk?

Hasnan Hassan said...

Harmiza

Terpulang kepada anda. Header - reka sendiri berdasarkan kreativiti anda.

Rosmawati Mukhtar (202132) said...

Assalamualaikum...

Mr Nan...kat mana nak bagi meaning 'catharsis' n 'muse' tu...kat dalam blog Mr Nan ke??????

MOHD ASRI said...

en hasnan saya nak tahu bagaimana nak masuk artikal adakah masuk ke dalam bolg saya sendiri atau dalam blog en hasnan?

Hasnan Hassan said...

Mohd Asri,

Masuk artikel dalam blog anda sendiri.

Blog orang lain, kita hanya boleh beri komen sahaja.

Hasnan Hassan said...

Rosmawati,

Saya akan tanya dalam kelas.

Terima kasih kerana dah bersedia. Atau anda mahu terus memberi penjelasannya dalam kelas.

Dipersilakan.