Wednesday, January 27, 2010

Sembang Corner 4

Salam,

Sila gunakan 'Sembang Corner 4' ini untuk sama berkongsi maklumat atau mengemukakan sebarang pertamyaan sepanjang minggu ini.


Sekian.


Pelajar sedang sibuk mencatat nota kuliah

15 comments:

Laila.Zuriah said...

askm...

nak promosi skit nie....

jom CHATTING dgn member2 kdc yik 2 dalam blog kami : http://202092202149.blogspot.com

sekian...

Laila

Laila.Zuriah said...

dah tahu rahsia susu ibu?

jom layari blog kami untuk maklumat lanjut....


Laila

ULUL AZMI BIN HASSAN said...

layari blog dan chat diblog ini http://ululazmibinhassan.blogspot.com/

cherahmah73 said...

assalamualaikum.lo ni dok pening lg pasal assignment..talian pula susah nak dapat kat hulu ni..macamana ye?

cherahmah73 said...

slm,en.Nan..
saya ni baru pandai buka blog,sbb tu tak pernah bg komen..tapi bila pandai ni,seronok juga ye....maklum la org lama..pah tu tk prnh bljr ict plak tu,kenal di kuliah je..
ala kullihal nya(kesimpulannya/walau apapun),trm kasih byk krn tlh mengajar saya dr buta It kpd celik It..syukran(thanks)

Hasnan Hassan said...

cherahmah73

Tahniah kerana dah berjaya.

Cuba pula my class chat. Kawan-kawan kita kan ramai yang boleh beri tunjuk ajar.

Hasnan Hassan said...

cherahmah73

Kalau tak ada talian buat Pubshiser dan Access dulu. Apa bahan yg nak masuk dalam blog.

Blog kawan-kawan kita ada pasal botol susu, susu ibu, resepi masakan dan macam-macam.

cherahmah73 said...

InsyAllah,saya akan cuba.Ianya memerlukan kesabaran yg tinggi...ye lah sbg seorang isteri,ibu kpd 6 org cahayamata,guru dan pelajar,sokongan drp k'ga,rakan2 dan para pendidik amat diharapkan...

Hasnan Hassan said...

cherahmah73

Manual Ms Access dah ambil dari kawan-kawan. Saya edarkan pen drive semasa kuliah tempoh hari. Lihat panduan tersebut, insyAllah boleh buat.

sharifah202241 said...

Sudahkah anak-anak anda menjadi ISLAM ? Tuntutan orang kristian dah diluluskan,anak anda perlu didaftarkan semula untuk menjsdi ISLAM/MUSLIM.Untuk mengetahui lebih lanjut sila ikuti: http://mahaguru58.blogspot.com.........untuk mengetahui kelebihan menjadi seorang WANITA ikuti: http://sharry@limaku.dpli.online....atau :sharifahchehassan.blogspot.com.....anda pasti kagum menjadi seorang WANITA..........

cherahmah73 said...

Askm...jom layari blog k.sue di http://cherahmah73.blogspot.com

Sambil 2,kita rehatkan minda dan cuba jwb teka-teki yg dipaparkan....ok,slmt mencuba

ROSMAINI BINTI MOHAMAD said...

salam...kaksu dan kawan2 se'kohot' yg lain, jmputla ke blog saya utk mengetahui sdkt maklumat/ info sains yg terkini...dan..klu ada sbrg komen yg nk d kemukakan silalah..ianya amat dialu-alukan...tak susah pn klik je pada nama sblh gmbr saya ni...

jmput datang ye.

Abdul Azim said...
This comment has been removed by the author.
ramsari said...

aslmkm en. Nan? saya ada soalan , dalam publiser font dan size siap diberi , adakah kita hendak ikut font yg sedia ada . Kdg2 kalau ikut font yg diberi tulisan jadi kecil.

Hazuan said...

Ramsari,

Terpulang kepada anda untuk menentukan.