Friday, January 22, 2010

Sembang Corner 3

Salam,

Sila gunakan ruang "Sembang Corner 3" untuk sama-sama berkongsi maklumat atau sebarang pertanyaan sepanjang minggu ini.

Sekian.

17 comments:

Laila.Zuriah said...

Askm semua,

Mcm mana perkembangan assignment? kalau ada apa-apa yang boleh dikongsi....marilah pakat-pakat share....contoh publisher ke or mcm mana nak 'cantikkan'blog ke...

Nor Marni Bt Mohd Khalid said...

Jom kita siapkan assigment kita..

Muhamad Abdul Rahman 202110 said...

assalamualaikum...

en hasnan, boleh ke encik bg tau tajuk2 yg perlu kami baca utk exam?

Laila.Zuriah said...

askm,

boleh tak en. hasnan consider utk BATALKAN ujian progress. sebab tugasan yg dah sedia ada nie cukup dah rasanya....apa pendapat member2 lain?

zuriah said...

askm,

marilah pakat sokong cadangan Laila

zuriah said...

akum..
pakat-pakat lah masuk blog kami,bagilah komen tentang blog kami.

NurulHuda.Saadah said...

A'kum...

buat kawan-kawan semua dapat resepi-resepi terkini
dari blog saya .....
blogkaminurulsaadah.blogspot.com

Sebaran iklan dari NurulHuda...

NurulHuda.Saadah said...

maklumat untuk dikongsi bersama... penting untuk sesiapa yang mempunyai anak... botol susu pun bahaya juga... untuk infor lebih... kunjungilah blog...

blogkaminurulsaadah.blogspot.com

niknorma said...

bagi kertas kerja untuk access, buat kumpulan atau perseorangan? dan mcm mana nak buat form bagi eccess?

niknorma said...

banyak sungguh kerja. tak sempat nak buat....tapi jangan lupa komen artikel dalam blog saya.

Hasnan Hassan said...

Boleh buat secaa kumpulan 2, 3 atau 4. Buat sorang pun boleh kan! Klik 1.create 2. Klik Form Types 3. Klick Form Wizard. Cuba tengok manual yg telah diedarkan dalam pen drive semasa kelas,

kasuwani said...

en Hasnan, saya pening sangat sangat la pasal excess tu..saya jadi tak tau apa yang encik nak kami buat..saya dan rakan2 sebenarnya tak pandai sangat komputer ni, sikit2 boleh la. tapi, saya minta maaf sangat2, en. Hasnan. saya tak dapat mengikuti kelas en Hasnan kerana terlalu cepat bagi kami yang kurang mahir ni..harap encik dapat beri perhatian.wassalam

Hasnan Hassan said...

Kasuwani

Dah dapat manual dalam pen drive yg diedarkan semasa kuliah. Sila lihat manual dan pasti boleh buat. Ms Access adalah utuk pengkalan data.

Kita simpan data dan bila kita mahu kita taipkan no matrik pelajar dan semua maklumat lain akan dipaparkan. Jadi itulah yg cikgu nak buat.

Kalau tak dapat manual tu lagi, hantar e.mel dan saya akan e-mel manual itu pada anda dan rakan-rakan.

nik normawati said...

saya sokong 100% la....kalau En Hasnan dapat membatalkan ujian progress tu,sebab assigment ni mungkin dapat membantu markah kami semua.saya minta jasa baik En Hasnan untuk mempertimbangkannya.

kasuwani said...

a'kum en hasnan..ni email saya.. inawusakitis@gmail.com

Hasnan Hassan said...

Ruang ini ditutup. Sila ke 'Sembang Corner 4'

noor hasnani (202093) said...

saya pun harap agar En. Hasnan batalkan ujian PROGRESS tu