Thursday, January 14, 2010

My Class Chat

Salam semua,

Satu lagi saluran komunikasi iaitu 'My Class Chat" telah saya sediakan di sebelah kanan (bawah) ruang blog 'myclassyik'. Ini untuk chat secara langsung (live)

Kadang kala, semasa saya menjawab pertanyaan/komen ada rakan-rakan yang sedang membaca blog ketika itu. Jadi, kita boleh pula berchating dengan semua rakan-rakan yang sedang 'online' ketika itu.

Selamat mencuba.

14 comments:

azizawati said...

macam mana nak dapatkan nota kuliah...saya tak sempat salin...

haslina202154 said...

camner nak masukkan foto saya xtahu ler

imani said...

Salam..jom pakat2 berchating disini..

Arwa Dina Ghazali said...

my class chat tu dkt gadget jugak ke?knp yang window live messenger tu ke?klo yg tu dia kuar suma snarai im plak..sy explore xjumpa plak yg mcm ni en hasnan...plz guide...tq

fakir ila Allah said...

salam, bila nak maskkan nota en.hasnan ke Gmail.

khairulanuarDPLI said...

Hang boleh x kabo cni camne nk cari artikel

Hasnan Hassan said...

Khairulanuar.

Taip google/yahoo. Taip journal/artikel ict dalam pendidikan.

Hasnan Hassan said...

Arwa Dina

Chat hanya di blog 'myclassyik' saja. Di bawah penjuru kiri ini, Dah cuba

Hasnan Hassan said...

Fakir,

Saya akan bagi, Ada permintaan nota itu diMelayukan dulu, Insyallah diberi pada kuliah ini, Kini dalam prosess alih bahasa,

mohdnor said...

Minta kerjasama ahli kursus untuk meberi komen terhadap artikel yang saya letakkan di mohdnor202075@blogspot.com.my . kerjasama anda semua didahulukan dengan ucapan terima kasih..

noor zalena mat zali said...

En. Hasnan ...gambar saya pada blog keluar..tapi pada folower takde gambar..bagi cadangan nak buat camne...

hawani said...

masuklah blog saya dan jangan lupa beri komen ya!

hawani said...

setelah banyak hari cuba masukkan gambar dlm blog myclassyik, baru dapat hari ni. puas hati tul

Hasnan Hassan said...

Cuba usaha jaya. Bila dapat memang rasa seronok. Syabas,