Tuesday, January 19, 2010

Foto Semasa Kuliah



Foto-foto semasa kuliah sedang dijalankan.

14 comments:

Mohd efendy Bin Hj.Daud said...

Thanks En Nan...best laa Blog ni...kalau boleh ada macam-macam lagi....

Muhamad Abdul Rahman 202110 said...

ehem...gambar kawe kecik jah.
sapo2 ado gambar buleh la masuk getek.

ibnu umar said...

TQ En.Hasnan kerana menyiarkan gambar kuliah,tp
syg,gambar saya takde..and thanks a lot for
Al-Qur'an explore.see you saturday,
assalamualaikum

azlin anida said...

nampak mace ramai duk tdo je

Muhamad Abdul Rahman 202110 said...

ingatlah kami dalam doamu...
insyaAllah kami akan buat yang terbaik.

fakir ila Allah said...

salam en nan.nota2 yang en nan kata nak hantar ke email knp tak ada lagi.dan macam ecces tu tak blh buat kumpulan paling tidak pun 2 org,

MOHD ASRI said...

salam bagaimana cara nak masuk jurnal dalam my class ni?

shahida said...

banyaknye keje,xlh ke kure ckit

Hasnan Hassan said...

Fakir

Ms Access boleh buat dlm kumpulan 1, 2,3 dan 4.
Nota dah bagi dalam pen drive semasa kuliah dulu.
Dah dapat?

Hasnan Hassan said...

Mohd Asri

Jurnal masuk dalam blog tuan sendiri bukan dalam blog myclassyik.

Hasnan Hassan said...

Shahida

Sahabat lain tak merungut banyak keje cuma macam mana nak siapkan keje.

Anda ada 2 blog, jadi yang mana nak dikomen.

Hasnan Hassan said...

Ibnu Omar

Lain kali kita masuk gambar ustaz pulak. Kalau ada e.mel kat saya, pasti saya masukkan.

Masa itu nak test aja, sebab itu ambil gambar kat depan kelas aja,

ROSMAINI BINTI MOHAMAD said...

Salam,
Malangnya sy & kekwn kt belakang tak ada muka kami dlm gambar tu..kami nk la gak gambar kenangan blajer ICT kls en hasnan.w'ever pn t/kasih krn siarkn gambar kls kami

Hasnan Hassan said...

Rosmani,

Kalau ada gambar, hantar ke e.mel saya dan akan dimasukkan dalam blog. Atau bawa kamera masih kelas nanti.